λόγοι γιατί πρέπει να τρώνε μήλα

Ένα μήλο ημερησίως κρατά το γιατρό μακριά” πηγαίνει πανάρχαιο συμβουλές σχετικά με τη διατροφή, η επιστημονική έρευνα έχει επίσης αποδειχθεί. Ας δούμε ποια είναι τα οφέλη για την υγεία, κρυμμένα σε αυτό το αληθινό αγγλικά, φρούτα.
Μήλο σε ένα πλήρως διαλυτές φυτικές ίνες, η οποία μειώνει την εντερική, , αιμορροΐδες και ορισμένων ειδών καρκίνου, εμφάνιση, ενισχύοντας την ινσουλίνη για τη ρύθμιση και την προώθηση της αποτοξίνωσης.

φρούτα για την υγεία και την ομορφιά

Μήλο, πηκτίνη έκκριση της ινσουλίνης μειωθεί με τη μείωση του επιπέδου της χοληστερόλης. μήλο , Η μελέτη έδειξε ότι πέντε ημέρες την εβδομάδα, κατανάλωση μήλων μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης αναπνευστικών ασθενειών, όπως το άσθμα.

Στην κινεζική ιατρική, σύμφωνα με την εταιρεία Apple, ενισχύει την καρδιά, καταπραΰνει τους πνεύμονες, μειώνοντας και την αύξηση του όγκου των υγρών.  Μηλόξυδο βοηθά στην πρόληψη πέτρες στα νεφρά.

Η καθημερινή κατανάλωση μήλων παθήσεις του δέρματος εμφάνιση πίσω πάσα. Η βραζιλιάνα μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που πριν από το φαγητό το ποτό μήλο, το 33 τοις εκατό. πλέον καταφέρει να αποτινάξει το βάρος από τους πως η Apple δεν καταναλωτών.

Το μήλο είναι μόνο 50 έως 80 θερμίδες και δεν περιέχει λιπαρά και νάτριο.Η apple είναι η βιταμίνη c βιταμίνη Α και φλαβονοειδή, καθώς και σε μικρές ποσότητες, φώσφορο, σίδηρο και ασβέστιο επίσης περιλαμβάνεται.

Κάλιο μήλο μπορούμε επίσης να φέρει τον οργανισμό μας, τι είναι καλό για την υγεία της καρδιάς. Μήλο, ότι είναι καλύτερα να καταναλώνουν θρεπτικά συστατικά, είναι σε θέση εκχύλισμα (βιταμίνη C και βιταμίνη α, μεγάλο μέρος του περιβλήματος βρίσκεται).

Επειδή μελέτες έχουν δείξει ότι το μήλο είναι ένα από τα πιο μολυσμένα με φυτοφάρμακα φρούτα πριν από τη χρήση, είναι σκόπιμο να πλένετε καλά? αλλά ακόμα καλύτερα αν τα καταστήματα . Σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικό, ότι οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες και τα παιδιά δεν συνιστάται.

 πρέπει καθημερινά μήλα

Αποτοξίνωση ίνες, Το μήλο του σώματος, μια σημαντική ποσότητα πηκτίνης. Οι διαλυτές φυτικές ίνες υλικό ενδιαφέρον, διάρροια και δυσκοιλιότητα με όχι λιγότερο αποτελεσματική.

Σύμφωνα με την έρευνα, το τέλος του παχέος εντέρου διάφορες τοξίνες και καρκινογόνες ουσίες, που προστατεύουν από τον καρκίνο, κυρίως του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Ακόμα, κι αν είναι περισσότεροι, για να δείξει την κλίμακα, δεν είμαι σίγουρος ότι το νέο λιγότερο λίπος για να σας καλέσει! Ισορροπία ισορροπία νερού επηρεάζει το βάρος του σώματος: αν δεν είναι αρκετό κάλιο στο σώμα, έτσι ώστε αποθηκεύονται.

Η κατανάλωση μήλων, επειδή τα φρούτα σε μεγάλες ποσότητες καλίου, μπορεί να αποφευχθεί η συσσώρευση νερού. Τα ορυκτά συστατικά βοηθούν επίσης και τα νεφρά σας, και τους μυς που εργάζονται, και παίζει σημαντικό ρόλο σε νευρικές ώσεις, μεταδίδει.

Από τη στιγμή, οπότε θα πρέπει να φάτε ένα μήλο, Λέει ότι μια νέα κίνηση-είναι η απώλεια δεν είναι να φάει ένα μήλο, μήλο, δε θα πάθει τίποτα. Και, φυσικά, το Γεράκι δεν είναι διαγραφή, επειδή τροφοδοτείται μήλο μεγάλο μέρος από ό, τι μπορείτε να βρείτε. Για στερεά τροφή πριν και μετά από αυτό αξίζει περισσότερο μήλα για κατανάλωση.

Σχεδόν 1,8 εκατομμύρια άτομα είδε το βίντεο, στο αμερικανικό φαγητό ιστοσελίδα, η οποία μας καλεί, ότι, όταν τρώμε το μήλο, και δεν πρέπει να χάσουμε, και ότι το μήλο της Apple δεν είναι παραλήρημα. Οι συντάκτες εκτιμούν ότι κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος apple το 30 τοις εκατό δεν μπορώ να φάω, και του πυρήνα, όλα καλά, αλλά θα ήθελα να συστήσω σε σας, αλλά μου την αφαιρέσει, επειδή κυανίδιο το ελάχιστο περιεχόμενο (αλήθεια,  απλά ένα μεγάλο ποτήρι χυμού μήλου από εμάς για εσάς). Τα μικρά παιδιά, ωστόσο, δεν δίνουν τον πυρήνα, έχει κολλήσει στο λαιμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *